Inschrijven Schloss Gnadenthal, Kleve! POTTENBAKKEN EN DANS: in verband met het beperkt aantal plaatsen, vragen we je eventueel een tweede keuze aan te geven.

Iedereen is welkom vanaf 15 jaar, bij uitzondering zijn ook jongere deelnemers welkom.                          
Groepsgrootte 6 tot 14 deelnemers in Schloss Gnadethal, Kleve. Pottenbakken en dans beperkt plaats maximaal 6 deelnemers.
Reserveren en meer info

Je kunt, telefonisch of per e-mail bij ons reserveren. De reservering blijft 3 dagen staan, tenzij anders is afgesproken Hierna vul je het onlineinschrijfformulier in. Je ontvangt van ons een bevestiging (rekening) en verdere informatie.

Binnen een week na ontvangst van je bevestigingsbrief maak je tenminste 35% van het cursusbedrag over, de rest van het bedrag betaal je vóór aanvang van de cursus.

En mocht je nog vragen hebben bel dan met Mirjam Jansen 0485-517446/ 06-55533837 e-mail: artcompany@home.nl 

ALGEMENE VOORWAARDEN

RESTITUTIE In geval van ziekte of familie aangelegenheden is restitutie in overleg mogelijk, voor dit geval is het verstandig een annuleringsverzekering af te sluiten.

ANNULEREN Als een overeenkomst wordt geannuleerd zijn annuleringskosten verschuldigd

Vanaf 3 maanden voor begin workshop bent u 25% van het bedrag verschuldigd Vanaf 2 maanden voor het begin van de workshop bent u 50% van het bedrag verschuldigd Vanaf 1 maand voor het begin van de workshop bent u 80% van het bedrag verschuldigd Vanaf 1 dag voor het begin van de workshop bent u 100 % van het bedrag verschuldigd! Je kunt hiervoor bij o.a. je bank een annuleringsverzekering (creatieve vakantie) afsluiten, dit kost je ong. 4,5 % van het cursusbedrag.

AANSPRAKELIJKHEID De Zomeracademie is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel gedurende de cursus.

N.B De Zomeracademie houdt te allen tijden het recht om bij onvoldoende aanmeldingen of bij overmacht de cursus te annuleren. Het betaalde cursusgeld wordt dan per onmiddellijk gerestitueerd.